Βασιλική

Πανέμορφες παραλίες κάτω από τα δωμάτια σας!

Λιμάνι Βασιλικής

Πρόσβαση σε μακρινές παραλίες & άλλα νησιά.

Μικρό λιμάνι Βασιλικής

Μπείτε σε καραβάκια για μαγικές παραλίες

Wind Surfing

Για τους λάτρεις των extreme sports!

Η Βασιλική

Η Βασιλική είναι ένα από τα πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα της Λευκάδας. Βρίσκεται στην νότια πλευρά του νησιού, σε μια κατάφυτη περιοχή και απέχει 38 χλμ. από την πρωτεύουσα. Η Βασιλική αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού, λόγο του αρμονικού συνδυασμού της πυκνής βλάστησης με την εκτεταμένη αμμουδιά και τα διάφανα νερά. Διαθέτει μια από τις ωραιότερες παραλίες της Λευκάδας, η οποία έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη. Πρόκειται για μια εκτεταμένη αμμουδιά που καταλήγει στον περίφημο κόλπο του Πόντη και είναι από τις καλύτερες παραλίες της μεσογείου για windsurfing. Ο άνεμος που έρχεται από τα ψηλά βουνά και κατεβαίνει προς το κενό της πεδιάδας δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την άσκηση της ιστιοσανίδας. 

Το μικρό λιμάνι της Βασιλικής συνδέεται καθημερινά με την Ιθάκη και τη Κεφαλονιά. Επίσης, από εδώ ξεκινούν τα καΐκια που κάνουν το γύρο του νησιού και πηγαίνουν στην εκπληκτική παραλία Πόρτο Κατσίκι.Η Βασιλική διακρίνεται για τις τουριστικές υποδομές της.

Εδώ, μπορεί κανείς να περάσει ήσυχες διακοπές απολαμβάνοντας την ομορφιά της φύσης αλλά και να διασκεδάσει αφού οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

joomla template 1.6